Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@06:10:25 GMT

سومین ایستگاه سواد بازی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۶۹۰۷

سومین ایستگاه سواد بازی برگزار شد

توجه به رده بندی سنی بازی‌ها، مراقبت نسبت به هک حساب های کاربری و احتیاط در پرداخت های درون برنامه ای در بازی ها از جمله موارد مطرح شده در این ایستگاه سواد بازی بود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ سومین ایستگاه سواد بازی در دبیرستان شهدای احمدیه برگزار شد. میثم قمشیان مدیر اداره مصرف و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی های رایانه ای در جمع دانش آموزان این مدرسه با اشاره به اینکه علی رغم تمامی مراقبت هایی که خانواده، مدرسه و نظام از شما در زمینه بازی های رایانه ای و فضای مجازی می کند، مسئولیت اصلی بر دوش خود شما است؛ «خود مراقبتی» را بهترین شیوه برای استفاده صحیح از بازی های رایانه ای و مصون ماندن از آسیب های احتمالی آن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مصاحبه با خبرنگار برنا در مجموع سواد بازی دانش آموزان این مدرسه را در حد قابل قبولی ارزیابی کرده و آن را نشان دهنده موثر بودن فعالیت های فرهنگی و آموزشی مجموعه های مختلف دولتی و مردمی فعال در زمینه بازی های رایانه ای دانست.

در این جلسه به دانش آموزان توصیه شد که در خصوص بازی های رایانه ای با خانواده های خود در تعامل باشند و با احترام در این خصوص با آنها گفتگو کنند. 

توجه به رده بندی سنی بازی‌ها، مراقبت نسبت به هک حساب های کاربری و احتیاط در پرداخت های درون برنامه ای در بازی ها از دیگر موارد مطرح شده در این ایستگاه سواد بازی بود. دانش آموزان هم با ذکر مثال هایی از اتفاقاتی که در بازی های رایانه ای برای آنها افتاده است، مانند هک حساب کاربری یا تقلب در پرداخت های مالی بر مطالب مطرح شده در کلاس صحه گذاشتند. 

در این جلسه منصور نعمت اللهی کارشناس واحد رده بندی سنی بنیاد ملی بازی های رایانه ای نیز با ذکر مثال هایی از انواع بازی ها به دانش آموزان تذکر داد که بازی های متناسب با سن و روحیه خود را بازی کنند از دیگر مطالب بیان شده در این جلسه این بود که دانش آموزان، خود سفیر سواد بازی در جامعه باشند و به دوستان و خانواده هایشان، اطلاعاتی که آموخته اند را انتقال دهند.

تعطیلات تابستانی و کلاس های فوق برنامه مدارس در آن، فرصت مناسبی برای برگزاری ایستگاه های سواد بازی است. مدارس، مساجد و دیگر مراکز فرهنگی- تربیتی در سراسر کشور می توانند جهت برگزاری چنین رویدادی با مرکز تماس اداره مصرف و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی های رایانه ای به شماره تلفن 02158129 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش بازی رایانه ای دبیرستان متوسطه اول بازی جدید بازی اکشن بازی پلی استیشن بازی جنگی سواد بازی بازی 2022 بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی پلی استیشن 4 بازی پلی استیشن 5 متوسطه دوم بازی های رایانه ای ایستگاه سواد بازی دانش آموزان بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • رویداد فرهنگی هنری باغ راه گفتگو برگزار می‌شود
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد