Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی داستانهای شاهنامه این ظرفیت را دارند که دستمایه ساخت بزرگترین بازی‌های یارانه‌ای دنیا باشند گفت: خلق این اساطیر و ثبت آنها و از داستان به شعر تبدیل کردنشان کار بسیار سختی بوده است اما فردوسی تلاش بسیاری کرده و این کار را انجام داده و به همین خاطر لقب حکیم به او داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در آیین پایانی چهارمین جشنواره ملی فردوسی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد با بیان اینکه ابوالقاسم فردوسی را حکیم می دانیم گفت: سواد اسمی، مفهومی، عملکردی و سواد چندبعدی به عنوان سطوح سواد در دنیا مطرح هستند، فردوسی، فردی بود که ۳۰ سال را طی کرد و به سواد چندبعدی رسید و ما او را حکیم می دانیم. 


وی افزود: گاهی یک اثر ماندگار جامعه ای را از بُعدی تغییر می‌دهد و این تغییر در جامعه توسط فردوسی در بُعدی از فرهنگ به نام " زبان" ایجاد شد. زبان، به عنوان یکی از ابعاد مهم هویت ملی مطرح است. زمانی حافظ خوانی، سعدی خوانی و فردوسی خوانی در جامعه ما رواج داشت که اکنون هم در دوره ابتدایی در برخی استان‌ها سعی می‌کنیم دوباره این امکان را فراهم کنیم.


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی داستان‌های شاهنامه این ظرفیت را دارند که دستمایه ساخت بزرگترین بازی‌های یارانه‌ای دنیا باشند گفت: خلق این اساطیر و ثبت آنها و از داستان به شعر تبدیل کردنشان کار بسیار سختی بوده است اما فردوسی تلاش بسیاری کرده و این کار را انجام داده و به همین خاطر لقب حکیم به او داده شده است. 


نوری با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فردوسی عنوان کرد: جاداشت تلاش کنیم قوه تخیل دانش آموزان را تقویت کنیم. چنین برنامه ها و اقداماتی کمک می‌کند تا بتوانیم زبان فارسی را به عنوان زبان مرجع به دنیا بشناسانیم. باید تلاش کنیم معارف انقلاب اسلامی را از طریق زبان و ادبیات فارسی به دنیا منتقل کنیم که البته تا کنون در این زمینه اتفاقاتی انجام شده است. 


ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یوسف نوری مدارس سمپاد جشنواره فردوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار هیات رییسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار کرد: هرچه تلاش کنیم که حوزه در تراز انقلاب اسلامی باشد، کم است.

وی با اشاره به اینکه البته دستاوردهای حوزه بسیار ارزشمند هستند، مطرح کرد: اگر این دستاوردها را با آمال و آرزوهای حوزه مقایسه کنیم قطعاً درخواهیم یافت که عقب هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نیازهای بی‌پایانی وجود دارد، عنوان کرد: در فضای بین الملل بی‌نهایت ظرفیت پذیرش، استعداد و استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در داخل نیز ظرفیت‌ها و بسترهای فوق العاده‌ای فراهم است، خاطرنشان کرد: اصل ۴ قانون اساسی می‌گوید که تمام قوانین و تصمیماتی که در نظام اتخاذ شود باید مبتنی بر اسلام باشد.

آیت الله اعرافی اضافه کرد: همین محور قانونی یک زمینه بی‌نهایت برای کار ایجاد می‌کند که البته در سمت مقابل نیز چالش‌ها و موانع بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی برای الحاد سرمایه‌گذاری بسیاری انجام می‌دهد، تصریح کرد: سه نکته نیاز بی‌نهایت، چالش‌های متعدد و آمال و اهداف حوزه و انقلاب اسلامی باید در کنار یکدیگر دیده شود.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه در این مسیر هم‌‎افزایی، همکاری و همدلی بسیار مهم است، یادآور شد: در این منظومه فکری قطعاً مجمع نمایندگان طلاب دارای نقش و کارکرد ویژه هستند.

وی اضافه کرد: به عنوان مدیریت حوزه بر قراردادی که با مجمع نمایندگان طلاب مبنی بر بررسی و اعلام نظر طرح‌های حوزوی داریم، پایبند خواهیم بود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه تقریباً یک دوره برنامه پنج‌ساله حوزه به اتمام رسیده است، گفت: دومین برنامه پنج‌ساله حوزه درحال تدوین است که مشارکت مجمع نمایندگان طلاب در آن می‌تواند بسیار موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه انتقال و انعکاس مسائل حوزه‌های استان‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، بیان کرد: اظهارنظر نمایندگان یک استان می‌تواند در اعلام طرح و برنامه برای آن استان اثرگذار خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نمایندگان طلاب می‌توانند گفتمان‌ساز مباحث انقلابی و طرح‌های حوزوی باشند، اظهار کرد: در این عرصه نیازمند اقدامات جدی‌تری هستیم.

کد خبر 6098879

دیگر خبرها

  • کردستان به قطب فولاد کشور تبدیل می‌شود
  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند