Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاون مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی با اشاره به اینکه «قدمت رسمی بازی‌‌سازی رایانه‌ای در ایران بیش از یک دهه است» گفت: صنعت بازی سازی ایران با حمایت‌هایی که بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از گروه‌های تولید بازی انجام داد و جشنواره‌های متعددی که برگزار شد، رونق گرفت.
ابوالفضل قناعت‌پیشه با اشاره به قابل رقابت بودن بازی‌های رایانه‌ای تولید داخل با بازی‌های جهانی از بُعد فنی و محتوایی افزود: بازی‌سازان و کارشناسانی که در تولید بازی‌های رایانه‌ای داریم در سطح بین‌المللی فعال هستند و بسیاری از گروه‌‌های تولید بازی در کشور پروژه‌های برخی از شرکت‌های خارجی را به سرانجام می‎رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: متخصصان همه کشورهای جهان پیش نیازهای فنی و نرم افزاری یکسانی برای تولید بازی دارند اما از نظر ابعاد هنری، زیبایی شناسی، سناریونویسی و کارگردانی یک بازی، فعالان داخلی حوزه بازی‌سازی ایرانی بسیار حرفه‌ای بازی‌سازی را دنبال می‌کنند.
قناعت پیشه با اشاره به برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در این دوره از جشنواره «بازی‌های رایانه‌ای» یکی از مهمترین قالب‌های دریافت آثار در بخش‌های مختلف است.
معاون مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی تاکید کرد: از بازی‌های برگزیده جشنواره دوازدهم ملی رسانه‌های دیجیتال‌ کمک‌های مادی، تسهیلاتی و معنوی خواهیم داشت. یعنی در کنار جایزه‌ای که تقدیم برگزیدگان می‌شود به آنان برای ادامه فرآیند کار‌شان  وام پرداخت می‌شود و یا اگر برای  ارتقاء مدل کسب و کاری خود نیاز به مشاوره داشته باشند به آنان مشاوره خواهیم داد.
داور فنی بخش بازی‌های رایانه‌ای دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال افزود: تجربه کابری و محیط گرافیکی جذاب، پشتیبانی از کاربر حین بازی، راحتی کاربر در فضای بازی، راهنمای استفاده از بازی در فرآیند بازی، در دسترس بودن شیوه‌های پرداخت بازی و امنیت و اجرای بازی روی پلتفرم‌های مختلف از شاخص‌های داوری بخش بازی‌های رایانه‌ای این دوره از جشنواره است.
قناعت‌پیشه خاطرنشان کرد: جشنواره رسانه‌های دیجیتال مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی از معتبرترین جشنواره‌ها برای معرفی تازه‌ترین دستاوردها در حوزه تولیدات و خدمات فضای مجازی کشور است و کسب و کارهای مرتبط با بازی‌سازی رایانه‌ای با شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و فعالیت خود را محک بزنند.
وی در این خصوص که «ما چقدر توانسته‌ایم از بستر بازی‌های رایانه‌ای برای فرهنگ‌سازی و انتقال فرهنگ استفاده کنیم» تصریح کرد: بسیاری از بازی‌های تولید شده در کشور بر مبنای فرهنگ ایرانی و اسلامی ساخته شده‌اند و داستان‌هایی بر اساس حماسه‌ها و اسطوره‌های ایرانی-اسلامی دارند. درگیری حسی و معنایی کاربران حین بازی با این داستان‌ها باعث می‌شود که افراد در فضای بازی با فرهنگ‌مان بیشتر آشنا شوند.

فرایند ثبت و دریافت آثار دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال به عنوان بزرگترین رویداد شناسایی و معرفی آثار و فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای دیجیتال که همزمان با عید فطر آغاز به کار کرده است، تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.
«انقلاب اسلامی و مقاومت (با محوریت نقش شهید حاج قاسم سلیمانی)»، «خانواده و سبک زندگی»، «اقوام، فرهنگ محلی و گردشگری»، «مسجد و مناسک دینی»، «امید، تفریح و نشاط اجتماعی»، «سواد رسانه‌ای و زیست مجازی»، «حکمرانی و مدیریت فرهنگی»، «خدمات مطالعاتی، آموزشی و پژوهشی» و «روایت کرونا در فضای مجازی» محورهای اصلی جشنواره امسال هستند.
صاحبان بسترهای تولید و نشر، نرم‌افزارهای تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای و محتواهای دیجیتال می‌توانند با مراجعه به سامانه www.platzaar.ir در این جشنواره شرکت کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: ملی رسانه های دیجیتال بازی های رایانه ای سازی رایانه ای فضای مجازی تولید بازی بازی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر