Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس فناوری اطلاعات گفت: با توجه به اینکه دنیا به سمت تعریف جدیدی از پول می‌رود و برای رمز ارز‌ها تقاضا وجود دارد، لذا ما نیز باید رمز ارز ملی داشته باشیم، همانند آنچه چین، روسیه و برخی کشور‌ها صورت داده‌اند.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رمز ارز هر چند نام ارز را یدک می‌کشد، اما ماهیت این نوع جدید پول با ارز‌های متداول دنیا متفاوت است، به این معنا که رمزارز‌ها غیرمتمرکز هستند و به نهاد مرکزی و ناظر برای انتقال پول نیاز ندارند، لذا برای تولید و استفاده از رمز ارز‌ها نیازی به مراجعه به بانک یا نهاد‌های مالی نیست بلکه استخراج و در دسترس بودن آن یک روش دسترسی به رمز ارزهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه تا کنون درباره رمز ارز‌ها مطرح شده این است که اصولا دولت‌ها کنترل و نظارتی بر رمز ارز‌ها ندارند، یعنی از دایره قوانینی که بر پول‌های رایج دنیا اعمال شده بیرون هستند، لذا رمز ارز‌ها متفاوت از آنچه به عنوان پول تا کنون می‌شناختیم هستند ازاین نظر دولت‌هایی که وارد این حوزه شده اند تلاش می‌کنند تا برای رمز ارز‌ها نیز مقرراتی وضع کنند، ضمن اینکه بسیاری از کشور‌ها هنوز نه رمز ارز ملی دارند و نه تجارت و سرمایه گذاری در آن را قانونی می‌دانند، برخی کشور‌ها نیز چشم به آینده بازار دارند تا در فرصت مناسب برای اقتصاد خود بهترین تصمیم را اتخاذ کنند. در این میان کشور‌های مختلفی، چون چین رمز ارز ملی خود را راه اندازی کرده اند و مبنای آن‌ها توسعه این رمز ارز به مبادلات اقتصادی است. در شرایطی که اقتصاد ایران تحریم است اگر رمز ارز ملی چاره و راهکار خوبی برای دور زدن تحریم‌ها و تجارت نوین در دنیای امروز باشد قطعا نباید ازاین موضوع غفلت کرد، لذا خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو از مهدی غیبی کارشناس فناوری اطلاعات دراین باره اطلاعاتی گرفته که در ادامه آمده است.


کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به حرکت کشور‌های دنیا به سمت تولید و توسعه رمز ارز‌ها بخصوص رمز ارز‌های داخلی گفت: آنچه به نام تولید رمز ارز‌های داخلی در کشور‌های جهان در حال رخ دادن است یک اتفاق و حرکت درستی است چرا که دنیا در حال تغییر و تحولاتی است که رمز ارز‌ها نیز می‌تواند یکی از مولفه‌های تغییر دنیا و ورود به عرصه‌های دیگری از تبادل پول برای فعالیت‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه گذاری باشد.

وی درخصوص اهمیت حرکت دولت ایران به سمت تولید رمز ارز‌های داخلی گفت: قطعا در دنیایی که به سمت تولید رمز ارز‌های داخلی می‌رود و کشور‌های توسعه یافته سعی می‌کنند رمز ارز‌های ملی خود را داشته باشند ما صرفا نباید به عنوان بیننده، ناظر باشیم، بلکه ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم، با تاکید بر این موضوع که اتفاقا نسبت به کشور‌هایی که دراین حوزه ورود کرده اند دیر اقدام کرده ایم.

غیبی با اشاره به ورود کشور‌های چین و روسیه برای تولید رمز ارز ملی گفت: با توجه به اینکه دنیا به سمت تعریف جدیدی از پول می‌رود و اتفاقا برای رمز ارز‌ها نیز تقاضا وجود دارد، لذا این ارز باید تعریف و عرضه شود، ما نیز باید رمز ارز ملی برای خود داشته باشیم، همانند آنچه چین، روسیه و برخی کشور‌ها صورت داده اند که اتفاقا راه و حرکت درستی را در دنیای پر شتاب امروز در پیش گرفته اند.

کارشناس آی تی در خصوص این موضوع که دولت باید با تولید رمز ارز ملی و قانونی کردن معاملات با رمز ارز‌ها به این موضوع ورود و برای سرمایه گذاری و تبادلات تجاری برنامه سازی کند گفت: نکته این است که اتفاقا از دولت انتظار می‌رود که این مساله را قانونی کند، از این رو هر گونه برخورد با استفاده کنندگان از رمز ارز‌ها باید کنار گذاشته شود و دولت به این موضوع ورود کند که هر گونه برخورد با این موضوع به ضرر مردم و بخش خصوصی که مایل به استفاده از رمز ارز‌ها در تبادلات تجاری خود هستند تمام می‌شود.

وی در این باره تصریح کرد: امروزبسیاری از مردم و شرکت‌های تجاری و تولیدی به سرمایه گذاری و تجارت رمز ارز‌ها پرداخته اند، اما با توجه به اینکه هیچ گونه کنترلی بر این موضوع نیست، به هر حال بی توجهی دولت به تصویب قوانین خوب و لازم موجب ضرر و زیان مردم می‌شود، لذا تعریف رمز ارز ملی می‌تواند تا حدودی مانع از زیان‌های احتمالی مردم در این عرصه شود.

این فعال حوزه فناوری با بیان اینکه رمز ارز‌ها موجب کاهش هزینه‌های نگهداری پول می‌شود به این موضوع اشاره کرد و گفت: به هر حال چاپ و نگهداری پول هزینه زاست، هزینه‌هایی که بر سازمان مسکوکات و حقوق نیروی انسانی و چا و نگهداری پول وارد می‌شود همگی مخارج سنگینی روی دست دولت‌ها می‌گذارند؛ اما رمز ارز‌ها چنین هزینه‌هایی ندارند لذا از این منظر هم دولت به عنوان یک کار اقتصادی به تولید و تعریف رمز ارز ملی می‌تواند نگاه کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رمز ارز ملی می‌تواند در دور زدن تحریم‌ها به ما کمک کند گفت: به نظر می‌رسد رمز ارز‌ها بتوانند در تعاملات ما با دنیا و دور زدن تحریم ها، کمک کننده و گره گشا باشند. در حال حاضر شاهد هستیم که برخی از شرکت‌های بخش خصوصی روی این موضوع کار می‌کنند و از رمز ارز‌های بین الملی برای انتقال مبادلات استفاده می‌کنند، ضمن اینکه همه از این تبادل مالی راضی و منتفع هستند لذا وجود و حضور رمز ارز ملی اتفاق مثبتی خواهد بود، اما به شرطی که دوباره مثل پیام رسان‌ها و بقیه مسائل ملی به بهانه ملی شدن جلوی فرصت‌های بین المللی را به نحو دیگری نگیرد.

مهدی غیبی کارشناس در این باره تصریح کرد: هر فرآیندی که انتقال پول به کشور را تسهیل کند اعم از ورود یا خروج از کشور که به واسطه آن بتوان تجارت کرد و تحریم‌ها را دور زد باید مورد توجه شدید مسوولین کشور قرار بگیرد و قطعا این فرآیند برای اقتصاد ما کارآمدی دارد. به هر حال وقتی ما به دلیل تحریم‌ها از راه‌های معمول نمی‌توانیم با دنیا تجارت کنیم باید از شیوه‌های جدید استفاده کنیم همانگونه که امروز بسیاری از شرکت‌های ما مبادلات خود را با بیت کوین انجام می‌دهند، به این دلیل که در این حوزه نظارت و تحریم بین المللی اعمال نمی‌شود، لذا وجود رمز ارز‌ها می‌تواند کمک کننده باشد و برای دور زدن تحریم‌ها در حال حاضر ابزار مناسبی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رمز ارز ملی رمزارزها ارز دیجیتال بیت کوین تحریم تجارت خارجی ارز مجازی دور زدن تحریم ها تولید رمز ارز سرمایه گذاری رمز ارز ها رمز ارز ملی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور

قنبرپور رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در جلسه کارگروه تاد ( توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان) از ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری برای مشترکان خانگی و کسب و کار‌ها خبرداد و گفت: ازاین رقم تاکنون هفت میلیون پورت اجرایی شده و ۷۰۰ هزار دسترسی نیز برقرار شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان دولت سیزدهم به اتمام برسد.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: تاکنون برای طرح فیبر نوری کشور FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) نه اپراتور فعال شده است که در نتیجه اجرای طرح سرعت ارتباط تا هزار مگابایت خواهد رسید.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات گفت: طبق برنامه هفتم توسعه سهم اقتصاد کشور از اقتصاد دیجیتال باید ۱۵ درصد افزایش یابد و بهمین علت این پارک با برنامه‌های متنوع همچون توسعه انسانی اقتصاد دیجیتال و افزایش زیرساخت‌ها و پارک‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات درصدد تحقق این امر است.

اکبر قنبر پور راه اندازی و سرعت بخشی به فعالیت پارک فناوری اقتصاد دیجیتال در استان سمنان برای استقرار واحد‌های فناور دانشگاه سمنان و با بهره گیری از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را ازجمله اقدامات اجراشده برشمرد

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از اجرای مرحله جدید برنامه گرنت رشد (gerante) در کشور توسط پارک فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) هم خبرداد و گفت: فراخوان این برنامه در خرداد ماه امسال اعلام می‌شود و انتظار می‌رود استان سمنان در این خصوص مشارکت فعالی داشته باشد.

رئیس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات در باره گرنت فاوا گفت: بسیاری ایده هادر مرحله‌ای هستتند که علاوه بر منابع مالی صاحبان ایده و اطرافیان به منابع دولتی و بازاریابی نیز نیاز دارند وبا در نظر گیری سرعت ورود به بازار حمایت می‌شوند.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از مصوبه هیئت وزیران در خصوص بخشش مالیاتی کسب و کار‌های فعال در پلتفرم‌های داخلی و خارجی که در پلتفرم‌های داخلی نیز فعال شوند خبر داد.

در پانزدهمین جلسه کارگروه تاد /(توسعه اقتصاد دیجیتال استان سمنان ) صادقی معاون اقتصادی استاندار هم گفت: اخیرا استان سمنان به عنوان یکی از استان‌های برترکشور در انتخاب زنجیره ارزش راهبردی معرفی شده بخصوص در بخش اقتصاد دیجیتال و خودرو که به کمک توسعه FTTX (ساختار‌های انتقال سیگنال توسط فیبرنوری) زنجیره ارزش راهبردی اقتصاد دیجیتال استان تکمیل میشود

صادقی با اشاره به به تکمیل زیرساخت‌ها و ساختمان پارک فاوا در سمنان از چند سال پیش تاکنون افزود: این پارک درمرحله بررسی و مرحله داوری برای بهره برداری است و به دستور رییس پارک فن آوری اطلاعات و ارتباطات از امروز یکی از سوله‌ها قابل بهره برداریست و سوله دوم و سوم هم با کمک شتاب دهنده‌ها از هفته آینده وارد چرخه واگذری به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان می‌شود و پیش بینی می‌شود تابستان امسال پارک فاوای سمنان کاملا بهره‌برداری شود.

در این جلسه مسئولان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و استان سمنان وفعالان اقتصاد دیجیتال استان مطالبی را در خصوص ضرورت افزایش زیرساخت‌ها مطرح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • رئیسی: با عملیات وعده صادق، سایه جنگ از کشور برداشته شد/ عده‌ای فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد/ همه باید به قانون حجاب پایبند باشند/ دشمن به دنبال حیازدایی از جامعه است
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند