Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت درباره تفاهم‌نامه‌ای که امروز میان این انجمن و مجمع شهرداران آسیایی منعقد شد، گفت: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان درخصوص زباله‌سوزها، سم‌شناسی، تشخیص آلودگی هوا، تولید سموم سالم برای از بین بردن جوندگان شهری و دیگر مسائل مرتبط با شهرها تحت مجموعه ما هستند که امیدواریم پس از امضای این تفاهم‌نامه گام‌های موثری در ارتقاء مجموعه‌های عضو انجمن برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری مجمع شهرداران آسیایی و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تهران امروز چهارشنبه، ۲۸ آبان با هدف ایجاد و توسعه همکاری طرفین در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت‌های مدیریتی، آموزشی، فنی و مهندسی طرفین جهت اخذ و اجرای پروژه، امضا شد.

حسین وطن‌پور، رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تهران با تاکید براینکه با آغاز همکاری می‌توانیم در تقویت استارتاپ‌ها تاثیرگذارتر باشیم، گفت: صادرات محصولات دانش‌بنیان از برنامه‌های پیش رو است.

وی افزود: امید است با ارتباط و همکاری، دانش داخلی را به کشورهای مختلف گسترش دهیم.

وطن‌پور با بیان اینکه استارتاپ‌های زیادی در حوزه شهری در انجمن فعال هستند، گفت: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان درخصوص زباله‌سوزها، سم‌شناسی، تشخیص آلودگی هوا، تولید سموم سالم برای از بین بردن جوندگان شهری و دیگر مسائل مرتبط با شهرها تحت مجموعه ما هستند که امیدواریم پس از امضای این تفاهم‌نامه گام‌های موثری در ارتقاء مجموعه‌های عضو انجمن برداشته شود.

در بخش دیگری از این جلسه، گشتاسب مظفری، دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، ضمن تشریح فعالیت‌های مجمع و با اشاره به پاندمی کرونا گفت: ارائه راهکار و تکنولوژی‌های به‌روز برای دوران پساکرونا در شهرها از الزامات است و با همکاری‌های دوجانبه می‌توانیم تجربیات شهری و تجربیات علمی را به اشتراک بگذاریم.

وی با اشاره به اهمیت موضوع سلامت شهری گفت: کمیته تخصصی سلامت در مجمع شهرداران آسیایی شکل گرفته‌است و امید است با همکاری‌های دوجانبه بتوانیم گام‌های موثرتری در جهت ارتقاء سلامت شهری در کشور خودمان و همچنین به اشتراک گذاشتن تجربیات با دیگر کشورها برداریم.

بر اساس اعلام انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، در این جلسه شاهرخ مهدوی، دبیرکل انجمن و امیرفؤاد محسنی، معاون اقتصادی مجمع تشکل‌های دانش بنیان نیز بر گسترش همکاری‌های مشترک و برنامه‌ریزی برای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت استارتاپ‌های حوزه سلامت شهری تاکید کردند.

بر اساس این تفاهم‌نامه، تعریف و اجرای پروژه‌های مطالعاتی در حوزه‌های مورد نیاز مجمع، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت تخصصی مورد نیاز مجمع، برگزاری دوره آموزشی، همایش، نشست، بازدید، سمینار تخصصی به صورت داخلی و بین‌المللی حضوری و غیرحضوری، تامین اساتید مجرب جهت دوره‌های آموزشی مورد نیاز مجمع در حوزه سلامت شهری، ارائه خدمات داوری و مشاوره‌ای به استارتاپ‌ها و شرکت‌های معرفی شده از طرف مجمع، رتبه‌بندی و عارضه‌یابی شرکت‌ها و استارتاپ‌های فعال در حوزه سلامت شهری، حمایت از طرح‌های فناورانه حوزه سلامت شهری توسط مجمع یا انجمن و همکاری در حوزه گردشگری سلامت باتکیه بر پتاسیل شرکت‌ها و استارتاپ‌های فعال در این حوزه در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان سلامت مجمع شهرداران آسیایی مجمع شهرداران آسیایی حوزه سلامت شهری استارتاپ ها تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی