Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@01:49:54 GMT

بحران‌های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی است

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۶۸۸۱

بحران‌های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی است

به گزارش ایرنا «رضا کرمی محمدی» روز سه‌شنبه در نشست سلامت و اقتصاد شهری در دوران پسا کرونا که در حاشیه هفتمین نشست هیات اجرایی مجمع شهرداران آسیایی و به صورت آنلاین برگزار شد، ابرذاز امیدواری کرد که این نشست‌ها بتواند ما را در مسیر رسیدن به جوامع تاب‌آور کمک کرده و زمینه لازم را برای تعامل بیشتر را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به طور بالقوه نتیجه مثبتی برای آینده کمک‌های توسعه‌ای وجود دارد، افزود: با توجه به چالش‌های بی‌سابقه و سیستماتیک ناشی از بحران ویروس کرونا، این موضوع به سرعت منجر به تحول الگوی قدیمی روابط کمکی فیمابین گیرنده - دهنده به سمت مدل همکاری‌های بین‌المللی بین همه کشورها خواهد شد.

رییس کمیته تاب‌آوری مجمع شهرداران آسیایی ادامه داد: تشابه وضعیت به وجود آمده در جوامع جهان بیش از پیش نشان داد که به دلیل توسعه ارتباطات در ابعاد مختلف زندگی بشر، ماهیت بحران‌های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی است و لذا برای مهار ویروس کرونا و مقابله موثر با آن نیازمند همکاری بین کشورها هستیم.

وی با بیان اینکه همکاری‌های بین‌المللی تلاش‌های کشورهای مختلف را در مبارزه با کووید-۱۹ تقویت می‌کند، اضافه کرد: این همکاری نه تنها مفید بوده بلکه ضروری است.

کرمی محمدی گفت: در کوتاه مدت، همکاری بین دولت‌ها برای مهار همه‌گیری و تسریع برای خروج از بحران لازم است؛ در درازمدت و بلندمدت سیاست‌های هماهنگ‌کننده می‌تواند بازیابی و بازسازی سیستم‌های اقتصادی را از راه‌های فراگیر و پایدار تسهیل کند و همچنین به آماده‌سازی برای رویارویی با خطرها و بیماری‌های آینده کمک کند.

رییس کمیته تاب‌آوری مجمع شهرداران آسیایی تاکید کرد: مکانیسم‌های به اشتراک‌گذاری دانش در مورد پروتکل‌های غربالگری و درمان می‌تواند به خصوص در کشورهایی که دارای سیستم‌های بهداشتی تحت فشار است، کمک کند.

وی ادامه داد: کشورهایی که آغازکننده و پیشرو در مقابله با همه‌گیری بودند، می‌توانند درس‌های مهمی ارائه دهند و بهترین شیوه‌ها را به اشتراک بگذارند اما پشتیبانی مالی نیز مورد نیاز خواهد بود.

«کرمی محمدی» با بیان اینکه کمیته تاب‌آوری و مدیریت بحران مجمع شهرداران آسیایی می‌تواند زمینه‌ساز نیل جوامع به این هدف متعالی به ویژه در منطقه آسیا باشد، افزود: ایجاد بستر داده هوشمند برای نظارت بهتر و پاسخگویی به شرایط متغیر به ویژه در مقیاس محله، داشتن مشارکت جمعی و یکپارچه بین بخش خصوصی و دولتی، توجه جدی به دولت‌های محلی برای موفقیت در چرخه مدیریت بحران، جلب مشارکت عمومی، سازمان‌های مردم نهاد و دانشگاه‌ها برای پر کردن خلاءهای موجود و تعریف رویکرد ساخت بهتر از قبل و تهیه برنامه‌های بهسازی فراگیر باید جزو محورهای برنامه‌ریزی برای تحقق شهرهای تاب‌آور باشد.

به گزارش ایرنا به نقل از سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ٢٠٩ هزار و ٩٧٠ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ١٢١ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به 9 هزار و ۸۶۳ نفر رسیده است.

برچسب‌ها شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران شهر تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران مجمع شهرداران آسیایی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اجرایی شود
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • سیدحسین و حرکتی فراتر از سیو و شیرجه! (عکس)
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای هرمزگان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی