Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@20:41:01 GMT

درآمد تولید بازی های موبایلی از درآمد سینما بیشتر است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۳۳۹۰

درآمد تولید بازی های موبایلی از درآمد سینما بیشتر است

یک سازنده بازیهای موبایلی گفت: این روزها درآمد تولید بازیهای موبایلی از درآمد سینما بیشتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا محمدنژاد در گفتگو با خبرنگار مرآت در خصوص صنعت بازیهای موبایلی اظهار کرد: صنعت بازی های موبایلی صنعت ناشناخته ای در ایران است که به مرور در حال پیدا کردن جایگاه خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبق آماری که ارائه شده درآمد بازی های موبایلی از درآمد سینما بیشتر است، تصریح کرد: بازیهای موبایلی فضای خوبی برای افرادی است که در حوزه نرم افزار حضور دارند و امیدوارم بتوانند به توسعه فضای بازی های موبایلی در کشور کمک کنند.

این سازنده بازیهای موبایلی در سمنان، به فعالیت خود در عرصه نرم افزاری اشاره کرد و افزود: مدت 5 سال است که در حوزه تولید اپلیکیشن و بازیهای موبایلی فعالیت دارم و با یک تیم پنج نفره در سمنان به این فعالیت تخصصی اهتمام داریم.

محمدنژاد با اشاره به اینکه تاکنون 3 بازی موبایلی را تولید و روانه بازار کرده ایم، اضافه کرد: بازی "غاراژدها"، بازی "جدولستان" و بازی "جدول سرا" از محصولات عمده تیم پنج نفره ما در زمینه بازیهای موبایلی بوده است.

وی در تشریح این بازیها، اظهار کرد: بازی "غاراژدها " داستان چهار اژدها است که از سرزمین خود دفاع می کنند و می جنگند؛ این یک بازی جدیدی است که مشابه آن وجود ندارد و برای ساخت آن یک سال زمان صرف کردیم که در سال گذشته نیز در جشنواره هم آفرینی همراه اول به عنوان بازی برگزیده در سطح کشور انتخاب شد.

این سازنده بازیهای موبایلی، ادامه داد: بازی "جدولستان" نیز یک سرگرمی است که بیش از 700 جدول در آن وجود دارد، این بازی بیش از 800 هزار مرتبه دانلود شده و در حال حاضر 100 هزار کاربر فعال دارد.

محمدنژاد بازی "جدول سرا" را نیز طرحی جدید و تازه دانست که در کشورهای خارجی نیز نمونه آن وجود ندارد و گفت: تفاوت این بازی با سایر بازیهای موبایلی این است که در بازی "جدول سرا" افراد می توانند باهم رقابت آنلاین داشته باشند و مسابقه دهند.

وی با بیان اینکه یک نظام سنی برای بازی های موبایلی در ایران وجود دارد که به آن ESra می گویند، تصریح کرد: برای هر کدام از بازیهای تولیدی رده سنی خاصی را تعریف کردیم که بازی "غاراژدها" برای رده سنی بالای 16 سال می باشد و بازی های "جدولستان" و "جدول سرا" نیز برای رده سنی بالای 13 سال تعریف شده است.

این سازنده بازیهای موبایلی در سمنان با اشاره به اینکه تمام بازیهای ما در مارکت های ایران و همچنین گوگل پلی منتشر شده است، افزود: مارکت اصلی ما برای انتشار این بازی ها "کافه بازار" است که بیشتر کاربران ما نیز از طریق همین مارکت جذب شدند و به عنوان بازی برگزیده نیز انتخاب شده است.

محمدنژاد از تولید دو بازی دیگر خبر داد و اضافه کرد: بازی "چکرچینی" که در مرحله اولیه ساخت است و بازی "کارت بازی" با طراحی خاص، دو بازی در دست ساخت است که تا چند ماه آینده وارد بازار می شوند.

وی اظهار کرد: علاوه بر ساخت بازی ها، نرم افزار واقعیت افزوده را نیز به صورت نمونه تولید کردیم ولی حوزه کاری ما به همین مقدار بازی های موبایلی و نرم افزارهای واقعیت افزوده محدود می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاری که تلویزیون با ما می‌کند!

شب گذشته بازی نیمه نهایی دورتموند مقابل پاریسن‌ژرمن برگزار شد که تیم دورتموند با پیروزی یک بر صفر به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت. مسابقه‌ای که با یک دقیقه وقت اضافه در نیمه اول و ۴ دقیقه وقت اضافه نیمه دوم ۹۵ دقیقه طول کشید.

این بازی مانند تمام بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا از شبکه سه سیما پخش پیش از شروع بازی یکی از برند‌های ابزار آلات در تبلیغ pre-roll حدودا سی ثانیه‌ای مخاطبان را به تماشای بازی دعوت کرد.

همه چیز تا دقیقه دوم بازی عادی بود تا اینکه مخاطبان دوباره با معضل تبلیغات اشتباه و البته بسیار گل درشت در صداوسیما مواجه شدند. مسئله‌ای که پیش از این بار‌ها درباره آن صحبت شده است و حتی از صداوسیما خواستیم تا شفاف‌سازی‌های لازم را انجام دهد که با دریافت بودجه ۲۴ هزار میلیارد تومانی چه نیازی دارد تا بیش از ۹۵ تبلیغ را در ۹۵ دقیقه مسابقه نمایش دهد؟

۵۳ تبلیغ از ۲۹ برند به مدت ۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه
بله درست خواندید، ۹۵ تبلیغ! از تبلیغ‌های سه ثانیه‌ای تا ۲۰ ثانیه‌ای که البته در ۵ دقیقه وقت اضافه هیچ تبلیغی پخش نشد. زمان پخش فوتبال برای صداوسیمایی که حتی خودش هم با ارائه اعداد و ارقام آن هم پیش از عید نشان داده که پر ببینده‌ترین برنامه‌هایش مرتبط با فوتبال است، از فرصت لیگ قهرمانان اروپا استفاده کرده تا هر آنچه دلش می‌خواهد را به شکلی عجیب و نامرتب هنگام پخش این بازی تبلیغ کند. از تبلیغ تشک و ویفر گرفته تا بیمه و عصاره غذا و حتی لبنیات.

برای توضیح دقیق‌تر باید گفت که در طول ۴۶ دقیقه نیمه اول ۵۳ تبلیغ از ۲۹ برند پخش شد که ۱۴ تبلیغ با نورپردازی در وسط زمین، ۳۴ تبلیغ به صورت زیرنویس و ۶ تبلیغ هم زیر آرم شبکه سه به نمایش درآمدند.

چهارده تبلیغی که با نورپردازی در میانه زمین به نمایش درآمد از دقیقه دوم بازی آغاز و تا دقیقه ۱۵ ادامه داشت که در مجموع ۷۷ ثانیه معادل یک دقیقه و ۱۷ ثانیه به طول انجامید.

از دقیقه ۲۱ بازی تا دقیقه ۳۷ نیز تبلیغات زیر نویس به نمایش درآمد که در مجموع ۴۵۰ ثانیه، معادل ۷دقیقه و ۳۰ ثانیه، صرف نمایش ۳۴ تبلیغ شد و در نهایت نوبت به تبلیغ برند زیر آرم شبکه سه سیما رسید، این نوع از تبلیغ هم از دقیقه ۴۰ آغاز و تا دقیقه ۴۲ ادامه داشت که در مجموع ۶۶ ثانیه صرف این نوع از تبلیغ شد.

۷ دقیقه تبلیغ در نیمه ۱۵ دقیقه‌ای
این در حالی است که در طول مدت بازی تنها ۱۲ برند ۳۶ دفعه در نیمه اول و ۳۸ دفعه در نیمه دوم، در تبلیغات دور زمین به نمایش درآمدند.

سوت نیمه اول بازی با نتیجه صفر_صفر زده شد و مجدد ۱۷ تبلیغ از همان برند‌هایی که در نیمه اول حضور پررنگی داشتند به مدت هفت دقیقه و چهار ثانیه به نمایش درآمد، پس از آن برنامه شروع شد، مجری نام حامی مالی برنامه را آورد، یک اجرای حدودا یک دقیقه‌ای روی آنتن زنده به نمایش درآمد آیتمی دو دقیقه‌ای از خیانت و وفاداری بازیکنان به نمایش درآمد که بعد از آن دوباره یک تبلیغ چند ثانیه‌ای پخش شد مجری صحبت کرد و با یک پری رول مخاطبان به دیدن ادامه مسابقه دعوت شدند.

در نیمه دوم، اما تعداد تبلیغ‌ها به ۴۲ عدد از همان ۲۹ برند رسید. از دقیقه ۵۲ تا ۶۶ به مدت ۲۹ ثانیه شش تبلیغ وسط زمین به نمایش درآمد. بعد از آن از دقیقه ۶۶ تا ۸۰ تقریبا ۳۱ تبلیغ به مدت ۴۱۶ ثانیه، معادل ۶ دقیقه و ۵۶ ثانیه به نمایش درآمد و در مرحله آخر نیز ۵ تبلیغ به مدت ۶۵ ثانیه پایین لوگوی شبکه سه به تصویر کشیده شد.

در واقع در یک جمع بندی برای این میزان از تبلیغات ضد تبلیغی که زیبایی شناسی نداشت، به دلیل نمایش دائم مخاطبان را کلافه کرده بود و جامعه هدف مشخصی هم نداشت باید گفت که در مدت ۹۵ دقیقه مسابقه، ۹۵ تبلیغ به مدت ۱۸ دقیقه و ۲۴ ثانیه به نمایش درآمد که ۲۰ تبلیغ به مدت یک دقیقه و ۴۷ ثانیه، با نورپردزای در میانه زمین، ۶۵ تبلیغ به مدت ۱۴ دقیقه و ۲۶ ثانیه به صورت زیرنویس و در نهایت ۱۱ تبلیغ پایین لوگوی شبکه سه به مدت دو دقیقه و ۱۱ ثانیه به نمایش درآمد.

در نهایت باید گفت اگر تبلیغات بین دو نیمه را هم محاسبه کنیم با نمایش ۱۱۱ تبلیغ به مدت ۲۵ دقیقه بازی بازگشت پاریسن ژرمن و دورتموند به پایان رسید، اما نکته اساسی ماجرا این است که این میزان از تبلیغات با این کمیت و کیفیت به بازی‌های قبلی هم مرتبط می‌شود و همچنان توضیحی برای این میزان از تبلیغات و درآمد حاصل از آن وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • درآمد یک و نیم میلیون یورویی از سکه‌هایی که بازدیدکنندگان به داخل یک فواره می‌ اندازند
  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی