Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 احمد صادقی در پنجمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی با حضور شهرهای آسیایی که در غازیانتپ ترکیه برگزار شد، ضمن سخنرانی به عنوان رئیس پنل تاب آوری شهری، با بیان این که در واقع هدف از تاسیس این مجمع ایجاد شبکه ارتباطی میان شهرهای آسیایی است، گفت : طی سال های گذشته شاهد همکاری شهرهای آسیایی در جهت رفع مشکلات موجود در منطقه بوده‌ایم و امیدوارم این مجمع در آینده قدرتمندتر و کاربردی‌تر به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اعلام این که  تهران به عنوان شهر بنیان‌گذار و مقر دبیرخانه دائمی مجمع شهرداران آسیایی انتخاب شده، افزود: در بخش‌های مختلف فعالیت های مجمع شهرداران آسیایی شامل توسعه روابط و همکاری‌های فنی با اعضا و همکاری های شهر با شهر؛ ایجاد شبکه همکاری میان سازمان‌ها و نهادهای تخصصی منطقه‌ای و بین‌المللی و مراحل مربوط به آماده سازی اجلاس و کنوانسیون‌های بین المللی و تشکیل کمیته ها و کارگروه‌های مختلف، مورد تاکید قرار گرفته است.


رئیس پنل تاب آوری شهری در پنجمین مجمع شهرداران آسیایی با بیان این که شعار این مجمع در سال جاری  هوشمند سازی، تاب آوری و زیست پذیری است گفت: شهری که هوشمند و تاب آور است قطعا می‌تواند زیست پذیر نیز باشد، اگر بخواهیم نقش خود را در قرن ۲۱ به خوبی ایفا کنیم، باید شهرهای خود را تاب آور بسازیم و فناوری‌های روز را کاربردی به کارگیریم تا شهری با حمل و نقل و انرژی‌های هوشمند در جهت آسایش و خدمت به شهروندان داشته باشیم.


صادقی در ادامه با بیان این که ما باید خود را در برابر حوادث طبیعی و انسان‌ساز تاب آور کنیم، تصریح کرد: در واقع باید بتوانیم در زمان حوادث پاسخگوی شرایط از طریق آمادگی در زمینه‌های مختلف باشیم و همچنین و در کنار این آمادگی، بتوانیم پس از حادثه شهروندان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به چرخه ی زندگی عادی بازگردانیم.


وی با بیان این که قرن ۲۱، قرن آسیا است تصریح کرد :اگر جهان میخواهد در آرامش باشد باید آسیا با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که دارد در آرامش قرار گیرد که باید این ظرفیت ها در قرن حاضر برای دست یابی به صلح پایدار توسعه پیدا کرده و شهرهای آسیایی را زیست پذیر کند.


رئیس پنل تاب آوری شهری، در پنجمین مجمع شهرداران آسیایی، با اعلام این که مقدمه زیست پذیر کردن، استفاده از تکنولوژی های نوینی است که تاب‌آور کردن شهرها را به دنبال خواهد داشت، اذعان کرد: متاسفانه در شهر های آسیایی به ویژه  کشورهای واقع در آسیای میانه، با توجه به فقر شهر ها، شاهد توسعه کمتری هستیم، از همین رو مشکلات بسیار زیادی دست به گریبان آن‌ها است.


وی ادامه داد: متاسفانه از حوادث طبیعی گرفته تا حوادث انسان ساز، جنگ و خونریزی، عدم ثبات منطقه و تغیرات اقلیمی در چند سال گذشته دست به دست هم داده تا علاوه بر این که توسعه این شهرها امکان پذیر نباشد، شاهد مرگ و میرهای بسیاری هم در آن باشیم .


جانشین شهردار در سازمان پیشگیری و مدیریت شهر تهران مهاجرت از کشور های جنگ زده و غیر امن به کشور های دیگر را یکی از مشکلات شهر ها بر شمرد و افزود: موضوع آب‌های آلوده، خشکسالی، سیل زلزله و حوادث ترافیکی از دیگر مشکلات این شهرها است.


وی در ادامه، با بیان این که دولت ها توان حمایت از توسعه  شهرها را ندارند، گفت: لازم است دولت های محلی یا همان شهرداری ها پا به میدان بگذارند. این مجمع با گذشت ده سال از شکل گیری آن یک پتانسیل بسیار بالایی است که شهرداران می توانند تجارب خود را در اختیار یک دیگر قرار داده و ضمن گزارش فعالیت‌های خود از اقدامات موفق یک دیگر استفاده کنند .
صادقی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا در بیانیه پایانی این دوره از مجمع بتوانیم دبیر خانه کمیته‌های دائمی را در حوزه تاب آوری در برابر حوادث پایدار کرده، همچنین موضوعات مربوطه را به صورت دائمی پیگیری کنیم.


وی اقدامات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران  تهران را که مورد توجه حاضرین در مجعع قرار گرفته بود از جمله، ارزیابی ریسک و برنامه ریزی برای کاهش خطر پذیری محلات شهر تهران، تشکیل گروه‌های دوام در محلات و مدرسه آماده برشمرد و از سامانه هشدار سریع زلزله و سیستم پایش تاب آوری شهر تهران به عنوان یکی از پیشرفته ترین برنامه های این حوزه یاد کرد که برای ارتقای امنیت این شهر در مقابل حادثه، اجرایی شده است.


صادقی در ادامه افزود: در برنامه سوم توسعه شهر تهران به موضوع تاب آوری و ارتقای شیوه‌های حفاظت از شهروندان در مقابل حوادث تاکید شده است.
وی موضوع استفاده از پتانسیل محلات را یکی از موضوعات اصلی برنامه ریزی های شهرداری تهران معرفی و عنوان کرد: میزان ریسک زندگی در محلات باید مشخص شود و با هدف گذاری محله، مسجد و مدرسه باید آموزش به شهروندان در راس امور قرار بگیرد.


رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اجرای طرح مدرسه آماده، تهیه سند کاهش خطرپذیری، راه اندازی سامانه هشدار سریع و سامانه پایش تاب آوری تهران را از برنامه هایی دانست که وی در پایان برگزاری نشست تخصصی تاب آوری شهرها را مفید ارزیابی کرد و گفت که این برنامه می تواند الگوی مناسبی را در رابطه با یکپارچه کردن مدیریت شهری در حوزه بحران ارائه دهد.


لازم به ذکر است پنجمین مجمع شهرداران آسیایی با مجموعه نشست های تخصصی در حوزه های مختلفی چون تاب آوری شهری، هوشمند سازی، زیست پذیر کردن شهرها، حمل و نقل شهرهای آسیایی، با حضور مدیران و کارشناسان شهری از ایران و نیز سایر شهرهای آسیایی در تاریخ ۸ الی ۱۱آذرماه سال جاری در شهر غازیانتپ برگزار شد.

 

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده‌ است و به‌طور میانگین روزانه یک تن پسماند توسط عوامل این سامانه جمع‌آوری می‌شود.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استقبال مردم از سامانه اصپاک اظهار کرد: شهروندان اصفهانی از اپلیکیشن اصپاک یا سامانه جمع‌آوری پسماند خشک که از سال گذشته راه‌اندازی شد، استقبال خوبی کردند.

وی افزود: موارد تشویقی یا موضوعاتی که مردم را به جمع‌آوری پسماند خشک تشویق می‌کند، در سامانه اصپاک قرار داده‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: امیدواریم شهروندان به جنبه زیست‌محیطی در سامانه اصپاک توجه بیشتری داشته باشند، زیرا آن‌ها وظیفه دارند به حفظ محیط زیست و کره زمین بپردازند.

ساکتی با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده است و به‌طور میانگین روزانه بین ۵۰۰ تا یک تن پسماند توسط سامانه اصپاک جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم با توسعه این فرهنگ، سیستم‌های قدیمی جمع‌آوری شود.

وی گفت: امیدواریم با افزایش ظرفیت سامانه هوشمند اصپاک، تمام پسماند خشک در حوزه‌های مختلف همچون منازل و محیط‌های تجاری از مبدا تفکیک شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: از شهروندان انتظار داریم با نگاه زیست‌محیطی به تفکیک از مبدا پسماندها بپردازند تا شهرداری با کمک شهروندان و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مسیر جمع‌آوری هوشمند زباله گام بردارد.

ساکتی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند به‌زودی کلنگ‌زنی پروژه نخاله‌های ساختمانی را آغاز خواهد کرد و بر این اساس روزانه ۱۸۰۰ تن نخاله ساختمانی بازیافت خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پسماند خشک، کلنگ‌زنی شهرک بازیافت، مدیریت زنجیره پسماند به‌ویژه در حوزه تفکیک از مبدا، ساماندهی انبارهای غیرمجاز و محل‌های غیررسمی تأثیرات خوبی به‌دنبال دارد که امیدواریم با آغاز این دو پروژه بتوانیم خدمت خوبی به محیط زیست داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به تصفیه شیرابه گفت: تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۰ متر مکعب در روز نیز راه‌اندازی شده‌است و امیدواریم شاهد افتتاح رسمی آن از هفته آینده باشیم.

کد خبر 750820

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • موتورسواران و عابران ۸۰ درصد قربانیان حوادث رانندگی شهری بوشهر
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • مشارکت مردم در حوادث با هلال‌احمر بی نظیر است/ فعالیت ۳ میلیون داوطلب در هلال احمر
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد