Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

متن پیام پیروز حناچی، شهردار تهران به مناسبت افتتاحیه پنجمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی که توسط سکینه اشرفی، معاون شهردار قرائت شد، به شرح زیر است:

«سرکار خانم فاطمه شاهین، شهردار محترم غازی‌آنتپ

شهرداران محترم

همکاران عزیز

خانم ها و آقایان

برای من مایه افتخار و سربلندی است که امروز به نیابت از جناب آقای دکتر پیروز حناچی، شهردار کاردان تهران، در جمع شما همکاران خوبم از شهرهای آسیایی هستم و پیام ایشان را خدمتتان می­‌خوانم:

‌خوشحالم از اینکه شهر تهران در شکل گیری و تداوم فعالیت های مجمع شهرداران آسیایی نقش منحصر به فردی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوبه خودم از همکاران خوبم در مجمع شهرداران آسیایی به ویژه شهرداران محترم استانبول، بانکوک، هایکو و غازی‌آنتپ و دبیرکل محترم به واسطه زحمات میزبانی و برگزاری اجلاس های دوم تا پنجم و نیز حمایت های بی‌دریغ آنان از ایده همگرایی و همکاری شهرداران و شهرهای آسیایی، تشکر و قدردانی می‌کنم.

آسیا پهناورترین، پرجمعیت‌ترین، کهن‌ترین و متنوع‌ترین قاره جهان است و در حوزه‌های راهبردی طبیعی، تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علم و فناوری دارای تنوع و جایگاه ویژه‌ای است. در این بخش از جهان که سرنوشت مشترک ما آسیایی ها بر روی آن رقم می خورد، تنوع اقلیم، جغرافیا، اقوام، ادیان و مذاهب، زبان ها، فرهنگ ها و شیوه های زیست در حد اعلای خود است که با خود فرصت‌های بی شماری را به همراه دارد. آسیای امروز در تولید منابع، فعالیت ها و محصولات اقتصادی، به عنوان نیروی پیش‌برنده جهان عمل می کند.

مجمع شهرداران آسیایی که با ایده نوآورانه مدیریت شهری تهران و با حمایت و همراهی جمع کثیری از شهرداران و مدیران شهری آسیایی در سال ۲۰۰۸ در تهران شکل گرفته است، با آرمان آسیا برای شهروندان، همگرایی برای زندگی بهتر، یک شبکه همکاری فنی و تخصصی بین شهرها، شهروندان، شهرداران، مدیران و متخصصان شهری آسیایی است که برای ارتقای همگرایی و انسجام بیشتر شهرها و شهروندان آسیایی و ساختن شهرهایی بهتر و زندگی باکیفیت‌تر برای شهروندان تلاش می کند.

این مجمع هم‌اکنون فرصتی را فراهم ساخته است که مدیران و اندیشمندان شهری آسیایی با همتایان خود در شهر زیبای غازی‌آنتپ به تعامل و تبادل رویکردها، اندیشه ها، دانش و تجارب مدیریت شهری بپردازند. در حقیقت شهرهای آسیایی به جهت موقعیت جغرافیایی شان در طول تاریخ همواره در کانون تعاملات اقتصادی، علمی و فرهنگی و جریان های مبادله‌ای جهانی قرار داشته اند و از دوران تمدن های باستان تاکنون، به مثابه گره‌ها و حلقه‌های پیوند دهنده تعاملات تمدنی و دستاوردهای بشری، تجارب ارزنده فرهنگ، تمدن، اقتصاد وشیوه‌های زیست را متواضعانه در اختیار همدیگر قرار داده اند و از یکدیگر درس‌ها آموخته اند.

شهرداران محترم

ما نیز لازم است تلاش هایمان را بیش از هر زمان دیگر، به تامین نیازها و انتظارات حیاتی شهروندان متمرکز کنیم. تردیدی ندارم که ایفای مسئولیت مشترک شهرداران و مدیران شهری و محلی که مهم‌ترین آن تدارک و تجهیز هوشمندانه و تاب‌آورانه شهرها و نظام های مدیریت آنها برای تأمین خواسته های شهروندان است، بیش از هر زمان دیگری به دوری از تنش و منازعه و زمینه‌سازی برای گفت‌وگو و تبادل تجارب و اندیشه‌ها بستگی دارد.

مسئولیت ما مدیران شهری و محلی بیش از هر زمان دیگری در تاریخ، در حال افزایش است. ما با همکاری هم و البته با حمایت دولت‌های مرکزی و ملی، می‌توانیم به رفع ناعدالتی‌ها و نابسامانی‌ها در شهرهایمان کمک کنیم. ما مدیران شهری در ده سال گذشته، مسیری طولانی را برای همکاری و همگرایی پیموده‌­ایم و امروز باید صبورتر و شجاع‌­تر از هر زمان دیگری به شیوه‌­ای نوآورانه و هوشمندانه در ایجاد شهرهای ایمن و زیست­پذیر و جوامعی تاب‌­آور، مسئولیت­‌پذیر و مشارکت­‌جو با دیدگاهی توانمندساز و امیدآفرین قدم برداریم.

در این مسیر باید تجربیات مشترک خود را پاس بداریم و از تفاوت‌هایمان به عنوان نقطه قوت بهره بگیریم. این مسیر در جامعه­‌ای با حضور قومیت­‌های مختلف و با حضور متکثرتر زنان هموار شده و فضای مدیریتی را نیز متعادل­‌تر مدیریت می‌­کند.

دوستان گرامی

مدیریت کلان‌شهر تهران با تکیه بر عناصر و مولفه‌های قوی فرهنگی و اجتماعی و مبتنی بر شرایط بومی و محلی خود، تجارب خوبی در مسیر زیست‌پذیری و ارتقای شاخص های کیفیت زندگی شهروندان به دست آورده که آن‌ها را صمیمانه و فروتنانه در اختیار شهرهای عضو این شبکه در چارچوب همگرایی و همکاری آسیایی قرار می دهد و بسیار علاقه مند است از تجارب و دستاوردهای سازنده شهرهای آسیایی بهره‌برداری کند.

بار دیگر ضمن ابراز خوشحالی از اینکه در کنار هم هستیم و با هم برای آرمان والای شهرهای بهتر و زندگی بهتر تلاش می کنیم، برای همه شما و شهروندان خوب شهرهایتان، سلامتی، رفاه و پیشرفت آرزو می کنم.

در پناه خدا، شاد وسربلند باشید.»

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: مجمع شهرداران آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت

سعید خواجه گفت: از مجموع ۲ هزار و ۶۳۰ هکتار از وسعت شهرهای "گناباد، کاخک، بیدخت و روشناوند" در ۴۶۷ هکتار، معادل ۱۷ درصد آن طرح بازآفرینی شهری و احیای بافتهای فرسوده شهری طی سال جاری در حال اجراست.

وی اضافه کرد: از این میزان ۳۵۰ هکتار از وسعت هزار و ۸۰۰ هکتاری شهر گناباد و ۲۰ هکتار از وسعت ۲۶۰ هکتاری شهر کاخک را بافتهای ناکارآمد شهری تشکیل می دهد و طرح بازآفرینی شهری در آنها اجرا می شود.

او ادامه داد: ۶۵ هکتار از وسعت ۲۵۰ هکتاری شهر روشناوند و ۳۲ هکتار از مساحت ۳۲۰ هکتاری شهر بیدخت نیز مشمول طرح بازآفرینی شهری قرار گرفته است.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: طرح بازآفرینی شهری در سه بخش "بافتهای ناکارآمد، تاریخی و سکونتگاههای غیر رسمی" اجرا می شود و شامل فعالیتهایی نظیر کف سازی معابر، احداث دیوار ساحلی، توسعه و احداث پارکها و فضای سبز شهری و تغییر سیما و منظر شهری است.

خواجه افزود: در این راستا با مشوقهایی نظیر تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه های ساختمانی، پرداخت تسهیلات بانکی با بهره کم و اعطای تراکم تشویقی برای جلب مشارکت مردم تلاش می شود.

وی اضافه کرد: توسعه و عمران مطلوب و عدالت اجتماعی خدمات شهری در مناطق شهری نیازمند طرح بازآفرینی شهری است و برخوداری همه مناطق شهری از امکانات فرهنگی، آموزشی و تفریحی از طریق ایجاد مشوقها برای مالکان بناهای مشمول این طرح موجب تمرکز زدایی در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و تجاری می شود.

اختصاص ۲۵۰ تن قیر رایگان به مناطق شهری گناباد

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد از تخصیص ۲۵۰ تن قیر رایگان طی ۲ سال گذشته برای عمران شهری و آسفالت معابر شهرهای گناباد، کاخک و بیدخت خبر داد.

خواجه افزود: سهمیه قیر رایگان برای آسفالت معابر مناطق شهری این شهرستان طی سال ئجاری بعد از ارائه کامل درخواست شهرداریهای تابعه شهرستان گناباد و متناسب با نیاز تخصیص می یابد.

بازآفرینی شهری به عنوان یک واژه عام مفاهیم دیگری نظیر "بهسازی، نوسازی، بازسازی، توانمندسازی و روان بخشی" شهری را در بر می گیرد و به مفهوم احیا، تجدید حیات و نوزایی شهری و به عبارت دیگر زنده شدن شهر است.

در بازآفرینی شهری، توسعه شهری به مفهوم رشد کمی عناصر کالبدی شهر برای اسکان جمعیت و ارتقای کیفیت زندگی، در قالب طرح های توسعه شهری رخ خواهد داد.

فرسودگی ۸۰ درصد بافت مسکونی شهری گناباد، اجرای طرح های بازآفرینی شهری را به منظور توسعه و عمران این شهرستان جنوبی خراسان رضوی ضروری کرده است.

در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش می شود تا با مشارکت شهروندان با احیای بافتهای فرسوده شهری حیات اجتماعی و رونق اقتصادی به این مناطق باز گردانده شود.

مرکز شهرستان گناباد با چهار شهر گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و ۱۱۲ روستا در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم